تاریخ انتشار : 16 تیر 1393 13:3

واکنش دادگستری تهران به پرونده آزار و اذیت چند دانش آموز

رییس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر اینکه سیاست دستگاه قضایی در پرونده های غیراخلاقی و منافی عفت برخورد قاطع و مجازات مرتکبین اینگونه جرایم است، گفت: اصل بر عدم اطلاع رسانی در این پرونده هاست.
    غلامحسین اسماعیلی در گفت وگو با  خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در پاسخ به سؤالی پیرامون پرونده آزار و اذیت چند دانش آموز توسط ناظم در یکی از مدارس پسرانه تهران، اظهار کرد: قرار بر این است که در پرونده های مربوط به منافی عفت، اطلاع رسانی نشود.

وی تاکید کرد: سیاست قوه قضاییه و سیاست دینی ما، رسیدگی و مجازات مجرم در این پرونده هاست، اما تبیین این موضوع خود اشاعه منکرات را به دنبال دارد؛ بنابراین موضع ما در رسیدگی به این پرونده ها روشن است و حتی صراحت داریم که اگر چنین پرونده هایی در دادگاه مطرح شد دادگاه باید غیرعلنی برگزار شود.

اسماعیلی افزود: در پرونده های غیراخلاقی و منافی عفت به ویژه در جایی که شاکی خصوصی وجود دارد سیاست دستگاه قضایی برخورد قاطع با مرتکبین این جرایم است و هیچ گونه مماشاتی در برخورد با آنها نداشته و نخواهیم کرد و هیچ ابایی هم نداریم.

وی ادامه داد: در پرونده های این چنینی که مجازات اعدام را دارد، حکم اعدام صادر و اجرا هم می شود، اما قرار بر این نیست که محتویات پرونده اطلاع رسانی شود؛ زیرا در تعالیم دین و مقررات کشور ما در ارتباط با اعمال منافی عفت اصل بر غیرعلنی برگزار شدن دادگاه و جلوگیری از اشاعه این قبیل اخبار است.

اسماعیلی درباره حادثه مرگ ماهی ها در سد فشافویه گفت: قوه قضاییه این پرونده را پیگیری کرده و کارشناسی های مربوط به آن انجام شده و اکنون پرونده در دادگاه بخش فشافویه در مرحله رسیدگی قرار دارد.

21801913