تاریخ انتشار : 11 تیر 1393 13:41

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت دادگستری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران تشریح کرد

آخرین جزئیات بررسی لایحه جامع وکالت

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت دادگستری گفت: هم اکنون لایحه جامع وکالت در دستور کار هیات وزیران است تا تصمیم لازم را درباره آن اتخاذ کنند که در نهایت جهت تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.
    "عبدالعلی میرکوهی" در گفتگو با باشگاه خبرنگاران، در تشریح آخرین وضعیت بررسی لایحه جامع وکالت اظهارداشت: بعد از اعلام نظر قوه قضاییه درباره لایحه مذکور، این لایحه به هیات وزیران ارسال شد.

وی افزود: هم اکنون لایحه جامع وکالت در دستور کار هیات وزیران است تا تصمیم لازم را درباره آن اتخاذ کنند که در نهایت جهت تصویب به مجلس شورای اسلامی ارسال شود.

میرکوهی درباره زمان ارسال این لایحه از سوی هیات وزیران به مجلس اظهارداشت: به دلیل طولانی شدن لایحه جامع وکالت، قطعا ظرف یک یا دو هفته آینده به مجلس ارسال خواهد شد.

معاون حقوقی و پارلمانی وزارت دادگستری خاطرنشان کرد: در صورتی که هیات وزیران نظری به اصلاح لایحه مذکور داشته باشد و خواستار بازگشت آن به کمیسیون مربوطه شود، زمان ارسال آن به مجلس به تعویق می افتد که البته این مساله بسیار بعید است.

21801913