تاریخ انتشار : 6 خرداد 1392 12:37

کم سوادی؛ عامل مهم بروز جرم در ایلام

معاون امور زندان های ایلام، مهمترین عامل در بروز جرم را پایین بودن سطح تحصیلات و دانش دانست.

341-4.jpg

علی حسنوند اظهار کرد: سطح پایین سواد زندانیان، یکی از عوامل مهم بروز جرم و بزهکاری است و به طور طبیعی افزایش سطح تحصیلات آن‌ها، عامل مهمی در عدم ارتکاب مجدد جرم است.

وی با اشاره به فعالیت‌های زندان‌ها در این راستا و تاسیس هنرستان معرفت در زندان مرکزی ایلام، گفت: اقدامات مهمی در راستای راه‌اندازی دانشگاه علمی کاربردی در سطح زندان‌های استان شده است، زیرا رشد سطح آگاهی زندانیان از جمله اقدامات اصلاحی و تربیتی است که به بازگشت سالم و سودمند زندانیان به جامعه می‌انجامد.

حسنوند با بیان این‌که بی‌سوادی با فقر و ناهنجاری، پیوند مستقیم دارد، خاطرنشان کرد: تحصیلات والدین در تربیت فرزندان، جلوگیری از بروز ناهنجاری‌ها، رعایت نظم و انضباط در جامعه، رشد شخصیت و اعتماد به نفس و داشتن هدف در زندگی، نقش بسیار مهم و تاثیرگذاری دارد.

منبع خبر